Група КК-03-19 "Устаткування підприємств харчування" Лабораторно-практична робота
Добрий день! У нас сьогодні лабораторно-практична робота. Виконуйте її в робочих зошитах та надсилайте для перевірки в гугл-клас.
Лабораторна робота №
Тема: Жаровня електрична ЖОЕ - 720
а — загальний вигляд; б — схема; 1 — рама; 2 — електродвигун; 3 — чер¬в'ячний редуктор; 4у 5 — ланцюгова передача; в — коритоподібний піддон; 7 — патрубок для подавання води; 8 — похилий лоток; 9 — зливний пат¬рубок; 10 — кран; 11 — сітка-фільтр; 12 — бак для тіста; 13 — ТЕНи; 14 — жаровий барабан; 15 — кронштейн; 16 — шкребковий ніж; 17 — на¬прямні; 18 — відрізний ніж; 19 — млинцева стрічка; 20 — відсікач; 21 — металевий лист
Мета: 1.Вивчити будову машини, призначення її основних частин.
2.Набути навички раціональної експлуатації устаткування та принципу
дії.
3.Ознайомитись з технічними вимогами безпеки праці під час
роботи на устаткуванні.
Забезпечення: зразок машини, йнструктивно – технологічні картки. Технічна документація.
ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ:
1. Вивчити будову.
2. Вивчити принцип дії та правила експлуатації.
3. Написати висновок.
Призначення:
Будова:
Правила експлуатації та техніки безпеки:
Контрольні питання:
1. Які ваші дії, коли млинцева стрічка пристає до поверхні барабану?
2. Млинцева стрічка набуває інтенсивного коричневого забарвлення. Які ваші дії?
Висновки:
Коментарі
Дописати коментар