Група КК-03-19 "Устаткування підприємств харчування" Лабораторно-практична робота

Добрий день! У нас сьогодні лабораторно-практична робота. Виконуйте її в робочих зошитах та надсилайте для перевірки в гугл-клас. Лабораторна робота № Тема: Жаровня електрична ЖОЕ - 720 а — загальний вигляд; б — схема; 1 — рама; 2 — електродвигун; 3 — чер¬в'ячний редуктор; 4у 5 — ланцюгова передача; в — коритоподібний піддон; 7 — патрубок для подавання води; 8 — похилий лоток; 9 — зливний пат¬рубок; 10 — кран; 11 — сітка-фільтр; 12 — бак для тіста; 13 — ТЕНи; 14 — жаровий барабан; 15 — кронштейн; 16 — шкребковий ніж; 17 — на¬прямні; 18 — відрізний ніж; 19 — млинцева стрічка; 20 — відсікач; 21 — металевий лист Мета: 1.Вивчити будову машини, призначення її основних частин. 2.Набути навички раціональної експлуатації устаткування та принципу дії. 3.Ознайомитись з технічними вимогами безпеки праці під час роботи на устаткуванні. Забезпечення: зразок машини, йнструктивно – технологічні картки. Технічна документація. ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ: 1. Вивчити будову. 2. Вивчити принцип дії та правила експлуатації. 3. Написати висновок. Призначення: Будова: Правила експлуатації та техніки безпеки: Контрольні питання: 1. Які ваші дії, коли млинцева стрічка пристає до поверхні барабану? 2. Млинцева стрічка набуває інтенсивного коричневого забарвлення. Які ваші дії? Висновки:

Коментарі

Популярні публікації