Сілабус з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства

 Сілабус з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства


з/п

 

Тема уроку

 


ІІ семестр

 

53

 Тема 7. Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них.

Класифікація бездріжджових видів тіста. Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього.

Конспект уроку: 

https://docs.google.com/document/d/1nsMT7Dq9YLuAW8BYTuBH_lFK2C5LSsw8/edit

https://docs.google.com/document/d/1G31lT1RLRajitRTai-rYdy0hj3ZsZcG-/edit

https://docs.google.com/document/d/1Jd4RbscPxqK5JAqkuxSrkjZufNhqdq0a/editм

 

 

 

ВНМ[i]

 

 

 

54

 

Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього

Конспект уроку

https://docs.google.com/document/d/13rSQvwgCuNnqXPbwch-nNHlqi6JfgX7J/editм



ВНМ

 

 

 

 

 

55

 Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього

 Кокспект уроку

https://docs.google.com/document/d/114zvI2LOeqrcf6PmZYzEZFeAG1CTWUhY/editм

ttps://docs.google.com/document/d/18yU90CxkuZ2PGgHwWeQhIBSRKRgJdsio/editм

 

 

ВНМ

 

 

 

 

56

 Технологія приготування прісного здобного тіста  та виробів з нього

https://docs.google.com/document/d/1W2zzJnGtuUOPPyFF0ficeT4xiT_VMhXx/edit

 

ВНМ

 

 

 

57

 Технологія приготування пряничного тіста   та виробів з нього

https://docs.google.com/document/d/1S08qHgx4B0ByQAPrrvvbQD3wT1WiA47H/editм

ВНМ

 

 

 

58-59

  Технологія приготування бісквітного тіста

https://docs.google.com/document/d/1Klvfl0ACErBQP7ikDfaPEPqzX5vOVsRh/editм


ВНМ

 

 

 

60-65

 Лабораторно-практична робота 2. Технологія приготування прісного здобного, пісочного, вафельного, пряничного, бісквітного тіста та виробів з них.

ВНМ

 

 

 

66

 Тематично залікова робота

https://docs.google.com/forms/d/1ZY1anl_j4Dj4ArpOOuE_WPG3dwwheG5z3fqQcbXAR-o/edit

https://docs.google.com/document/d/1s6iyDnJcvZmCfqplxSfBVnYcJbqlGC6l/edit

ВНМ

 

 

 

9

 

ВНМ

 

 

 

10

 

ВНМ

 

 

 

11

 

ПУМ

 

 

 

12

 

РМ

 

 

 

13

 

ОЗ

 

 

 

 

14

 

 

РМ

 

 

 

15

 

РМ

 

 

 

16

-

17

 

РМ

 

 

 

18

 

РМ

 

 

 

19

 

 

РМ

 

 

 

20

 

 

РМ

 

 

 

21

 

РМ

 

 

 

23

 

РМ

 

 

 

 

24

 

 

ОЗ,

РМ

 

 

 

 

25

 

 

ВНМ

 

 

 

Коментарі

Популярні публікації