Сілабус з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
Сілабус з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
з/п |
Тема уроку |
| |||
ІІ семестр | |||||
53 | Тема 7. Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них. Класифікація бездріжджових видів тіста. Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього. Конспект уроку: https://docs.google.com/document/d/1nsMT7Dq9YLuAW8BYTuBH_lFK2C5LSsw8/edit https://docs.google.com/document/d/1G31lT1RLRajitRTai-rYdy0hj3ZsZcG-/edit https://docs.google.com/document/d/1Jd4RbscPxqK5JAqkuxSrkjZufNhqdq0a/editм |
ВНМ[i] |
|
|
|
54 |
Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього Конспект уроку https://docs.google.com/document/d/13rSQvwgCuNnqXPbwch-nNHlqi6JfgX7J/editм | ВНМ |
|
|
|
55 | Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього Кокспект уроку https://docs.google.com/document/d/114zvI2LOeqrcf6PmZYzEZFeAG1CTWUhY/editм ttps://docs.google.com/document/d/18yU90CxkuZ2PGgHwWeQhIBSRKRgJdsio/editм |
ВНМ |
|
|
|
56 | Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього https://docs.google.com/document/d/1W2zzJnGtuUOPPyFF0ficeT4xiT_VMhXx/edit |
ВНМ |
|
|
|
57 | Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього https://docs.google.com/document/d/1S08qHgx4B0ByQAPrrvvbQD3wT1WiA47H/editм | ВНМ |
|
|
|
58-59 | Технологія приготування бісквітного тіста https://docs.google.com/document/d/1Klvfl0ACErBQP7ikDfaPEPqzX5vOVsRh/editм | ВНМ |
|
|
|
60-65 | Лабораторно-практична робота 2. Технологія приготування прісного здобного, пісочного, вафельного, пряничного, бісквітного тіста та виробів з них. | ВНМ |
|
|
|
66 | Тематично залікова робота https://docs.google.com/forms/d/1ZY1anl_j4Dj4ArpOOuE_WPG3dwwheG5z3fqQcbXAR-o/edit https://docs.google.com/document/d/1s6iyDnJcvZmCfqplxSfBVnYcJbqlGC6l/edit | ВНМ |
|
|
|
9 |
| ВНМ |
|
|
|
10 |
| ВНМ |
|
|
|
11 |
| ПУМ |
|
|
|
12 |
| РМ |
|
|
|
13 |
| ОЗ |
|
|
|
14 |
|
РМ |
|
|
|
15 |
| РМ |
|
|
|
16 - 17 |
| РМ |
|
|
|
18 |
| РМ |
|
|
|
19 |
| РМ |
|
|
|
20 |
| РМ |
|
|
|
21 |
| ||||
РМ |
|
|
| ||
23 |
| РМ |
|
|
|
24 |
|
ОЗ, РМ |
|
|
|
25 |
|
ВНМ |
|
|
|
Коментарі
Дописати коментар