Силабус з технології приготування їжі з основами товарознавства

 

Силабус з технології приготування їжі з основами товарознавства

 

з/п

 

Тема уроку

 


І семестр

 

1

 Електронний підручник В.С. Доцяк "Українська кухня"

https://docs.google.com/document/d/1EM38ftH83pUg1rLbJc9PmG41WfnfX1hG/edit?rtpof=true


Тема 1. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів

Конспект уроку

https://docs.google.com/document/d/1mnH2_k-CpLVBL1AkSZSUQzOHxQpy9uu9/edit

https://docs.google.com/document/d/1EupfEwWPui1ux-BqSYUgB-kw1CXgZn0n/editм

https://docs.google.com/document/d/1f5AiVMXAZVyc95JeqQ7-kRr3lg6SdK13/editм

https://docs.google.com/document/d/1fZw0uRVltmTbhW1BBQE3AmHzyDDwtB2L/edit

https://docs.google.com/document/d/1rn1eFIAisSfHsp_IgPQ-EPLLXAr1egkZ/edit#heading=h.gjdgxs

Презентації:

https://docs.google.com/presentation/d/1Kt4OPLo9MSS7OsylDg9q6el6W9yJicxL/edit#slide=id.p1

Тестове оцінювання:

https://docs.google.com/forms/d/1HOyOsce8g7Tmwe69VQ6HSYI7yGX1uNMVxGi6LpNUuPo/edi

t 

Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з м'яса, птиці, субпродуктів

Конспекти уроків:

https://docs.google.com/document/d/1ooAi-lGQIdz8GGP6K72AAyFcx0klUcU9/edit#heading=h.gjd

gxs

https://docs.google.com/document/d/1J_RtRiRJYKf0vhIjqpz2NPXXSPbeKVdH/edit

https://docs.google.com/document/d/1nZZ8wjwtfCx1DB_XC4w5ybrCqwZtl9Zb/edit

https://docs.google.com/document/d/14Qw1eAtcerrQgkYnUT5GaAZ3UbzsFcYx/edit

https://docs.google.com/document/d/1i9v2mYDAMoqN4tbjovuUdw4uZ23T2qax/edit

https://docs.google.com/document/d/1lZAc5HVhO_jXJUyjGBVaqnZ9_cjHVpPE/edit#heading=h.gjdgxs

Лабораторно-практична робота №2

https://docs.google.com/document/d/1to4afVDCPAI9XZJzU7SRoqhZBGR_U70k/edit

https://docs.google.com/document/d/1d89ZIzsX9qSRNnWc7wvNa06U3f0QaB_A/edit

https://docs.google.com/document/d/1ylnWJ27I5Dq6PbhEha7sihfXkgQsZAKd/edit

Відео:

https://drive.google.com/drive/my-drive

Презентації:

https://drive.google.com/file/d/1O8Jo6z9R7F51QxEVihEc7gobLWJyYn08/view

https://docs.google.com/presentation/d/107-uIBe5KwiZOIhv7e1iTYTW_4jEZR71/edit#slide=id.p1

Тестове оцінювання:

https://docs.google.com/forms/d/1k-X3rJM1lnIwVwnS_0K7Tm9LJpjaG5s6zpFmDUkH9qM/edit

https://docs.google.com/forms/d/15siz4lF0RpKQAJFj49Zi9X65WpEV8ibIHo3atjxnrGs/edit

https://docs.google.com/forms/d/1UjIYFhKM2tN8c1451dO1Gzqasb3ZObaJhyVpRW71mw8/edit

Тема 3. Технологія приготування холодних страв і закусок

Конспекти уроків:

https://docs.google.com/document/d/16npBlnjIBr4MtI_ZOUDYZ5WDhSHC03Jm/edit

https://docs.google.com/document/d/1bwMWh6ABVja0P3RggeaGCxsKEKBHUDM4/edit#heading=h.gjdgxs

https://docs.google.com/document/d/1fxgc1znErf3SSqkzcONhCnj2M5LkK8Ey/edit

https://docs.google.com/document/d/1F7FIqMjFs9ghFWkeILQaQSkSMNrD-jZD/edit

https://docs.google.com/document/d/1TFk6JI60b0xuu2OYXqJGLGe2STUfQEow/edit

https://docs.google.com/document/d/1hJn9N2ODGIt8nisyw1lPjiKXfawAlD97/edit

Тестове оцінювання:

https://docs.google.com/forms/d/1R0HxbJIBLZDJf7W5wGnA_iq4el9-qWKi9VByyIbe4J0/edit

https://docs.google.com/forms/d/16-d1k7oisdVe-8B8KBrLW-IZykft8p9TwjW9kLJJ8G

w/edit



Коментарі

Популярні публікації