Для групи КМ-15-20 та групи КК-03-19 " Устакування"
|
Машина має діжу місткістю 140 л. Місильний важіль представляє собою порожню зігнуту трубу, в якій закріплена лопасть і скребок. Принцип роботи У промиту діжу кладуть продукти, які призначені для замісу і закочують на фундаментальну плиту машини так, щоб великі колеса візка розмістились на спеціальних площадках – накатах, а мале вертикальне колесо попало у спеціальну канавку. Після цього діжу повертають на деякий кут, щоб її підпружинений кулачок попав у паз поворотного диска. Після включення машини діжа обертається навкруги своєї осі (швидкість 4 об/хв.),а місильний важіль здійснює складний коливально-обертальний рух (швидкість 27 об/хв.). Сукупність цих рухів забезпечує рівномірне перемішування продуктів. Тривалість перемішування залежить від виду приготовленого тіста. Правила експлуатації Перевіряють санітарно-технічний стан машини. Потім закочують бак на фундаментальну плиту, перевіряють надійність зачеплення, роботу машини на холостому ходу. 1. Після закладання продуктів, призначених для замісу і закочування діжі на фундаментальну плиту підключають машину до електромережі, опускають кронштейн із щитками і натискають кнопку"Пуск". При ввімкненні двигуна рух передається діжі та місильному важелю. 2. Для замішування рідкого тіста діжу можна завантажувати на 80-90% ємності, при замішуванні крутого тіста – не більше ніж на 40%. 3. Після закінчення замішування натискають на кнопку "Стоп" у момент, коли місильний важіль знаходиться у верхньому положенні. 4. Якщо місильний важіль пройшов верхнє положення і знову погрузився в тісто, відчиняють дверцята на корпусі й обертанням маховика, розташованого на електродвигуні, вручну встановлюють важіль в необхідному положенні. 5. Після цього піднімають кронштейн із щітками. 6. Потім ногою натискають на педаль каретки (при цьому кулачок діжі виходить із паза поворотного диска ), ривком звільнюють діжу й відкачують її від машини. 7. Після цього підкочують до машини іншу діжу (у комплект машини входять три діжі) і продовжують замішування продуктів. 8. Закінчивши роботу, відключають машину від електромережі. 9. Місильний важіль , щітки, діжу звільняють від залишків продуктів, промивають гарячою водою та протирають м"якою тканиною.
Машина тістомісильна Прима-40 Це – сучасна тістомісильна машина нового покоління і призначена вона для високоякісного замішування тіста різних видів у кондитерських цехах, кафе, ресторанах, пекарнях. 1 – корпус; 2 – незнімна діжа місткістю 40 л; 4 – місильний важіль; прозора відкидна кришка; 5 – опори; 6 – апаратура пуску та регулювання; 7 – центральний відсікач. Завдяки опорам, що регулюються по висоті, машину можна встановлювати на віть на нерівній поверхні. Під час відкривання кришки відбувається блокування діжі та обертання місильного органа, відповідно до вимог стандарту європейських норм безпеки. Принцип роботи Завантажені в діжу продукти, завдяки руху місильного важеля та одночасному обертанню діжі навколо своєї осі, інтенсивно перемішується, утворюючи однорідну, насиче6ну повітрям масу. Правила експлуатації 1.Перед експлуатацією потрібно перевірити санітарно-технічний стан машини. 2. Потім у діжу завантажити компоненти згідно з рецептурою, закрити кришку і ввімкнути машину в роботу. 3. Тісто замішується протягом 10-25 хв. 4. Після замішування тіста машину вимикають і тісто розвантажують. 5. Стінки діжі та місильного важеля ретельно очищують від тіста, промивають їх і протирають сухою тканиною. 6. Частота обертів місильного органа машини – 112, 8, а діжі 10,1 об/хв. Машина тістомісильна Прима-300 Призначена для великих підприємств громадського харчування, міні-пекарень. Машина має систему блокувань для виключення аварійних ситуацій, дві швидкості, які автоматично перемикаються за допомогою таймера після закінчення часу замішування на кожній швидкості, діжу об'ємом 300 л з можливістю реверсивного обертання. Діжа закривається непрозорою кришкою і має віконце для завантажування сипучих і рідких компонентів, оглядове скло для спостереження за процесом замішування. Діжа встановлена на візок, має гідравлічний привід піднімання та фіксації діжі, опорні ролики для запобігання зміщенню діжі під час замішування. Для замішування тіста вологістю 42-46% діжу заповнюють на 50% об'єму, а вологістю 37-41% - 33% об'єму. Принцип роботи Завантажені в діжу продукти, завдяки руху місильного важеля та одночасному обертанню діжі навколо своєї осі, інтенсивно перемішується, утворюючи однорідну, насиче6ну повітрям масу. Правила експлуатації 1. Перед експлуатацією потрібно перевірити санітарно-технічний стан машини. 2. Потім у діжу завантажити компоненти згідно з рецептурою, закрити кришку і ввімкнути машину в роботу. 3. Тісто замішується протягом 10-25 хв. 4. Після замішування тіста машину вимикають і тісто розвантажують. 5. Стінки діжі та місильного важеля ретельно очищують від тіста, промивають їх і протирають сухою тканиною. 6. Частота обертів місильного органа машини – 112, 8, а діжі 10,1 об/хв.. | Машина складається із опорної плити, на якій закріплено станину з | розміщеним усередині неї приводом обертання робочої камери і | механізмом її піднімання і опускання, корпусу, місильного важеля. Робоча | камера являє собою бак (діжу) конічної форми місткістю 140 л, яка | закривається сферичною кришкою. У комплект машини входять три баки. | Бак закріплений на візку трьома колесами. Візок має два великі колеса й | одне мале, яке обертається і дає змогу легко повертати візок у різні | напрями. | Під час відкривання кришки машина вимикається. Тривалість | замішування тіста установлюється за допомогою реле часу. |

Коментарі
Дописати коментар